КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

З днем народження РОМАНЕНКО Катерину Миколаївну!

Дата: 14.09.2023 08:31
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Сьогодні святкує свій День народження мудра жінка, наша колега, талановитий керівник, голова Краснопільської територіальної громади

КАТЕРИНА МИКОЛАЇВНА РОМАНЕНКО‼️

Шановна Катерино Миколаївно‼️Ви заслуговуєте найщиріших вітань, найкращих слів подяки за ту величезну працю, яку спрямовуєте на єднання та розвиток громади. Ви не боїтеся труднощів, сміливо йдете назустріч викликам навіть тоді, коли кожен крок - то ризик, кожне рішення - то величезна відповідальність. Вам випало очолювати громаду в нелегкі часи. Але це аж ніяк не завадило Вам мудро визначити стратегію її розвитку, сформувати команду однодумців, згуртувати людей і йти вперед, визначаючи пріоритети для кожного старостату, кожного села громади.

Подальших успіхів Вам на цьому шляху! Нехай доля дарує Вам лише гарні події та світлі новини! Нехай завжди і в усьому Вас оточують надійні люди, справжні патріоти нашого краю! Божої Вам опіки в житті, міцного здоров’я і витримки, родинного благополуччя і затишку, сил і впевненості на нелегкому шляху, яким ведете громаду до нових перспектив! Віри Вам, надії, миру і перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора