КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Увага! Краснопільська сільська рада нагадує про наближення терміну подачі електронних декларацій посадових осіб органів місцевого самоврядування, прирівняних осіб та депутатів сільської ради.

Дата: 07.02.2019 11:16
Кількість переглядів: 370

З 1 січня 2018 року розпочався етап подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік. Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»  державні службовці, інші суб’єкти декларування, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік за формою, яку визначає Національне агентство.

Для подання декларації суб'єкт декларування має використовувати особистий ключ електронного цифрового підпису.

Надання послуг електронного цифрового підпису суб'єктам декларування на безоплатній основі здійснюють акредитовані центри сертифікації ключів Міністерства юстиції України, Державної фіскальної служби України та Державної казначейської служби України.

З метою полегшення заповнення декларацій на веб-сайті НАЗК - https://nazk.gov.ua містяться відповідні методичні рекомендації та відео, в яких подані детальні роз'яснення з приводу Е-декларування.

                                             Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора