КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Схід (збори) села Митків

Дата: 07.03.2019 08:54
Кількість переглядів: 322

1 березня в приміщенні сільського Будинку культури с. Митків відбулися сходи громадян.

 До уваги присутніх була представлена мультимедійна презентація досягнень Краснопільської об’єднаної громади за 2018 рік з якою виступив заступник сільського голови Вдовик В.І.

 З інформацією про реалізовані проекти у с. Митків протягом 2018 року, плани на 2019 рік  виступила сільський голова К.М.Романенко. Також обговорили проблемні питання, над якими потрібно працювати.

 В.о. старости Перестюк С.І. також звітував громаді про свою роботу.

  У зборах  взяли участь: заступник голови Гайсинської райдержадміністрації Сергій Несвятий, начальник управління соціальної та молодіжної політики районної державної адміністрації Сергій Семирунчик, заступник начальника Гайсинського об’єднаного управління пенсійного фонду України у Вінницькій області Ірина Мазуренко.

Присутні отримали актуальну інформацію про перерахунок пенсій з 1 березня 2019 року; оплату за спожиту електроенергію; нововведення в законодавстві щодо монетизації субсидій.

На всі запитання які найбільше хвилювали громадян були надані чіткі відповіді.

 Присутнім на зустрічі жителям Митківської територіальної громади було продемонстровано відеоролик «Вінниччина – 2018. Є що сказати!», в якому йдеться про основні досягнення нашої області в різних сферах життя.

Також було представлено досягнення Вінниччини та Гайсинщини.

 Запрошений на збори директор Теплицької філії ПрАТ «Зернопродукт МХП « Парно В.М. відповідав на питання ,що стосуються регулювання орендних відносин.

                        Фото без опису

Фото без опису

                                        Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора