КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

В Краснопільській ОТГ привітали працівників освіти

Дата: 04.10.2019 17:09
Кількість переглядів: 996

У першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти та вітають усіх тих, хто носить почесне звання - вчитель.

З нагоди цього свята в актовому залі Краснопільського сільського Будинку культури відбувся урочистий захід, де вітали працівників освіти.

З вітальним словом до освітян звернулась сільський голова К. М. Романенко та побажала їм успіхів у їх благородній педагогічній діяльностті, нових творчих знахідок, міцного здоров'я, невичерпної енергії та людської поваги.

Свої привітання висловила і начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Краснопільської сільської ради Стрижавська Н.П. та подякувала педагогам за їхню нелегку самовіддану працю.

Мабуть, немає такої відзнаки, яка б змогла у повній мірі виразити подяку вчителям за їх наполегливу працю. Але визнання заслуг - завжди приємно,тому на святі отримали нагороди найкращі педагоги громади.

Привітали й ветеранів педагогічної праці, котрих, до речі, також чимало зібралось у святковому залі.

У концертній програмі, яка не давала присутнім сумувати, взяли участь солісти і колективи Краснопільського, Кивачівського, Митківського Будинку культури, а також учні Краснопільської ЗОШ I -III ступенів.

Маленькі і дорослі артисти подарували глядачам пісні, танці та веселі мініатюри, які викликали бурю оплесків у глядацькій залі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора