КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

В Краснопільській ОТГ привітали працівників освіти

Дата: 04.10.2019 17:09
Кількість переглядів: 977

У першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти та вітають усіх тих, хто носить почесне звання - вчитель.

З нагоди цього свята в актовому залі Краснопільського сільського Будинку культури відбувся урочистий захід, де вітали працівників освіти.

З вітальним словом до освітян звернулась сільський голова К. М. Романенко та побажала їм успіхів у їх благородній педагогічній діяльностті, нових творчих знахідок, міцного здоров'я, невичерпної енергії та людської поваги.

Свої привітання висловила і начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Краснопільської сільської ради Стрижавська Н.П. та подякувала педагогам за їхню нелегку самовіддану працю.

Мабуть, немає такої відзнаки, яка б змогла у повній мірі виразити подяку вчителям за їх наполегливу працю. Але визнання заслуг - завжди приємно,тому на святі отримали нагороди найкращі педагоги громади.

Привітали й ветеранів педагогічної праці, котрих, до речі, також чимало зібралось у святковому залі.

У концертній програмі, яка не давала присутнім сумувати, взяли участь солісти і колективи Краснопільського, Кивачівського, Митківського Будинку культури, а також учні Краснопільської ЗОШ I -III ступенів.

Маленькі і дорослі артисти подарували глядачам пісні, танці та веселі мініатюри, які викликали бурю оплесків у глядацькій залі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора