КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників Шановні жителі громади!

Дата: 28.10.2023 08:41
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників

Шановні жителі громади!

День визволення України від фашистських загарбників - це день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України. Саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи від нацизму.

Понад мільйон синів і доньок України поклали свої життя за волю, за майбутнє своїх дітей. Трагедія Другої світової війни не оминула жодного міста чи села, жодної української родини.

Ще кілька років тому ми не могли уявити, що історія повториться, і українські землі будуть під чоботом уже нових окупантів, тих, кого ми називали своїми братами.

Тоді, 28 жовтня 1944 року, наші діди і прадіди вигнали з України німецько-фашистських загарбників, сьогодні нинішнє покоління українців бореться за її звільнення від російської армії.

Почуття ненависті до московських нелюдів, болю за свій народ, вдячності за підтримку світовій спільноті, віри в Збройні сили України - це те, що відчуває кожен із нас, хто вірить в Перемогу, хто словом і ділом наближає її.

Будьмо єдиними у цій боротьбі! Робімо все, від нас залежне, аби знову в наших домівках запанував спокій, мирне життя! Хай повертаються додому наші славні воїни, хай тішаться батьківською ласкою діти, хай жодного метра землі не дістанеться кремлівським найманцям!

Слава нашим ЗСУ! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора