КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Першовересень покликав школярів

Дата: 02.09.2020 19:08
Кількість переглядів: 808

Фото без опису

1 вересня 2020 року в Україні запам’ятається назавжди. Дотримуючись всіх рекомендацій Міністерств - освіти і охорони здоров’я України, Перший дзвоник за новими правилами в умовах карантину зустріли і в освітніх закладах Краснопільської ОТГ. Скринінг температури тіла, захисні маски та рукавички, антисептики - такі заходи безпеки будуть обов’язковими в організації навчального процесу, допоки діятиме карантин. Свято початку нового навчального року для учнів Краснопільської ОТГ переважно відбулося в межах класних кімнат. На фінішну пряму навчального процесу цьогоріч стали 22 одинадцятикласники. Двері у велику і незвідану країну знань відкрились для 37 учнів перших класів. В організації святкування Першовересня за рекомендацією Міністерства освіти, адміністрації шкіл підійшли креативно і водночас з дотриманням всіх правил безпеки. Приміром, аби першачки відчули себе повноцінними членами великої шкільної родини, а випускники зрозуміли свою відповідальність, адміністрація навчальних закладів  організувала для них захід на свіжому повітрі. Решта зустріли свято за шкільними партами в класних кімнатах, аби мінімізувати контакт з іншими дітьми. Після вимушеної і довготривалої перерви у навчанні з радістю і трепетом у серці за шкільні парти нарешті сіли всі діти шкільного віку Краснопільської ОТГ. Побажання, настанови і поради, що звучали на їх адресу, школярі впевнено взяли на озброєння у досягненні успіхів і нових звершень.  

Краснопільська сільська рада теж долучилася до привітань,дотримуючись обмежень в період карантину. За кошти сільської ради було придбано меблі та зроблено ремонт у класних кімнатах 1 класів по програмі НУШ. Закуплено подарунки для дітей, яких привітала К.М.Романенко та представники сільської ради.

Аби шкільні будні учнів минали у стінах і при доброму здоров’ї, керівники шкіл ОТГ закликають учнів, їх батьків і учителів суворо дотримуватись встановлених правил поведінки і заходів.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора