КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Діти - це наше все!

Дата: 16.12.2020 09:02
Кількість переглядів: 665

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В Краснопілці йде реалізація мікрогрантового проєкту BABY ROOM, котрий став переможцем проєкту «Час діяти, Україно!», ініційованого Благодійним фондом «МХП - Громаді». Знаковим є те, що наші три проєкти, серед яких і ВАВY ROOM, ввійшли до 60 кращих, котрі було обрано як переможців організаторами конкурсу. На кожну ініціативу грантодавцями виділено до 50 тис. грн. 
Що ж таке BABY ROOM? Це нові, сучасні і комфортні умови для діток в Краснопільській амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Це облаштування кімнати здорової дитини, де будуть здійснюватись профілактичні огляди діток, їх вакцинація тощо. Тут буде облаштовано ігрову зону, місце для очікування для батьків та малят з повивальним столиком, необхідним обладнанням для зважування, вимірювання зросту діток та інших обстежень. 
А поки що в запланованому приміщенні йдуть активні ремонтні роботи. А заклик «Час діяти!» в першу чергу стосується ініціативності кожного нашого жителя, бо з цього починається активність людей та наш спільний шлях до розвитку кожного села та громади в цілому. Рухаємось далі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора