КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Шановні жителі громади!

Дата: 22.01.2024 12:03
Кількість переглядів: 14

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Споконвічною мрією українців було єднання земель в одну незалежну Українську державу. 105 років тому ця мрія збулася проголошенням Акту Злуки на Софіївському Майдані у Києві. Щороку, з часу обрання Україною шляху незалежності, в цей день ми з вдячністю згадуємо усіх, хто ціною власного життя здобув соборність для нашої країни.

У тяжкій і тривалій боротьбі за національне визволення, утвердження власної державності наш народ не раз переживав як гіркі, так і радісні події. Історією доведено, що нікому не вдалося перемогти людей, котрі об‘єднані, котрі тримаються один одного. Це і є соборність, єднання наших дій і душ.

Сьогодні ми знову ціною людських життів маємо стояти щитом, аби вберегти свою землю, волю, країну. Нашому ворогу мало розтерзаних земель, міст, сіл… Вони прагнуть своєю брехливою пропагандою розсварити наших співвітчизників, годуючи страшилками і неправдою. Тому зараз, під час кривавої війни, ми, як ніколи раніше, маємо розуміти важливість єднання. Тому сьогоднішній день нагадує кожному з нас найголовніший урок нашої спільної історії: наша поразка - в розділенні; наша сила - в єдності! Пам‘ятаймо це і єднаймося в допомозі ЗСУ, в щоденній праці задля перемоги і у вірі в силу нашої нації та милість Всевишнього до кожного нашого захисника!

Соборності - бути! Слава Україні! 🇺🇦🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора