КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Кивачівка відсвяткувала День села

Дата: 16.08.2019 08:21
Кількість переглядів: 1141

14 серпня у мальовничому селі Кивачівка відбулося урочисте свято. Кожен житель села знає і чекає цю святкову дату, та і саме село, святково прибране радує очі своїм жителям та гостям. Цьогоріч маємо 410 років з часу першої історичної згадки про Кивачівку.

До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором. Готувалися серйозно. Адже таке дійство у селян буває практично раз на рік.

Із теплими словами привітань до жителів села та гостів свята звернулася сільський голова Катерина Миколаївна Романенко та побажала достатку, радості, миру, любові та здоров’я. А селу – розквіту та міцного здоров’я.

Процвітання та добробуту побажав у своєму зверненні до присутніх Голова районної ради Григорій Іванович Боровий.

Привітав своїх односельців заступник сільського голови та в.о. старости с. Кивачівка Вдовик Василь Іванович та подякував всім хто бере активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування.

Відбулося відкриття парку  культури і відпочинку «Вільний простір. Free space» який став переможцем  15 обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад. Урочисто перерізали стрічку сільський голова К.М. Романенко, заступник сільського голови Вдовик В.І. та співвиконавці проекту: Мар’яна Нагорна ГО «Соціальний центр МХП», Парно Володимир Михайлович директор Теплицької філії ПрАт «Зернопродукт МХП», Пастушенко Микола Віталійович голова ФСГ «Пастушенко М.В.», Капітон Олег Ніфонтович голова ФГ «Капітон Н.Г.».

Сільський голова та ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами мешканців та гостей Кивачівки. Згадали та вручили подарунки тим, хто народився цьогоріч в селі, іменникам, парам , які відзначили золоте та діамантове весілля та працівникам по благоустрою.

Вручили подяки за активну участь у житті громади, всебічну фінансову матеріальну допомогу та розвиток інфраструктури громади Січкару Анатолію Олеговичу – директору Гайсинської філії ПрАт «Зернопродукт МХП» та Стецюку Миколі Миколайовичу – директору Гайсинського молокозаводу.

З привітаннями виступили співочі колективи громади, заслужений артист України Олексій Ричко та Оксана Кулик.

Окрім концерту гості та жителі села Кивачівка могли пригоститися смачними українськими стравами, які з любов'ю  готували місцеві господарі та господині.

Облаштовані із сільським колоритом фотозони до вечора не залишалися без уваги учасників свята.

Висловлюємо щиру подяку спонсорам свята:

Директору Теплицької філії ПрАт «Зернопродукт МХП» Володимиру Парну;

Директору Сільського Фермерського Господарства «Пастушенко М.В.» Миколі Пастушенку;

Директору фірми ТОВ «Теплик  - Агро» Василю Анченку;

Директору Фермерського Господарства «Капітон Н.Г.» Олегу Капітону;

Директору ТОВ «Митківське» Василю Довженку;

Приватному підприємцю Валентину Бевзу;

Приватному підприємцю Олегу Місюрі;

Приватному підприємцю Тетяні Шаразі;

Приватному підприємцю Анатолію Демченку;

Приватному підприємцю Олені Неволі

Свято закінчувалося, та людям не хотілося розходитися по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в Кивачівку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора